tiistai 4. joulukuuta 2012

Hui kun aika kuluu nopeasti! Reilusti yli viikko edellisestä postauksesta!
No tässä sitä sitten tulee vähän enemmän ;)

Ensinnäkin viimeisen postauksen jälkeisenä lauantaina eli 24. päivä, mun rakkaat siskoni tulivat meille yökylään! Sen vaan sanon, että äksöniä riitti :)
Lauantaina mentiin illalla Tampereen keskustaan Pikkukakkosen-puistoon. Itse matka sinne sisälsi kaikenlaista kivaa myös... Bussilla matkattiin tietty, sillä sitä tytöt oikein kovasti oli odottaneet! Sitten jäätiin vasta keskustorilla jotta päästiin kulkemaan "sen ison sillan" ylitse. Sen yllä olevat hevos valot olivat jälleen tosi ihanat! Ihailtiin sillalta Tammerkoskea ja käytiin lähempääkin katsomaan kävelypolulta, joka sen vieressä kulkee.

Näkymä oli sen verran hieno, että kuva oli otettava ;)

Päästiin me sitten sinne puistoonkin. Minusta juuri tuo Pikkukakkosen puisto on Tampereen keskusta-alueen puistoista paras. Siskotkin tykkäs paljon :) 

Sunnuntai aamuna sitten käytiin meidän lähellä olevalla sorsalammella ruokkimassa sorsia :)

Varmasti ei yllätä, että haalarit oli kaikilla tytöillä "hieman" kuraiset aamun ulkoilun jäljiltä?

 Sen jälkeen leivottiinkin tyttöjen kanssa muumi pipareita! Ja tein minä samalla myös makean piirakan kahvipöytään, sillä minulla oli nimipäivä! Täytteenä oli mustikkaa ja päällä sitruuna vaahto. Isäni vanhemmat, eli Saagan iso-mummu ja pappa kävivät myös kahvittelemassa.

Viikolla puuhailtiin kaikenlaista, käytiin kyläilemässä ja hoidettiin asioita. Myös joulu-ostoksia on tullut tehtyä, samaten tonttuja auteltu :) Muuten ihan kiva viikko, ainoastaan auto on alkanut oikutella, joten sen kanssa on ollut vähän säätämistä. Nyt sillä ei voi ajaa ollenkaan, joten tämä viikko täytyy mennä julkisten kyytien varassa, kun isäni laittaa autoa varmaan ensi viikonloppuna.

Viikonloppuna sitten olikin enemmän kaikenlaista..
Saaga lähti lauantaina (1.12..) päikkäreitten jälkeen vaarilaan yökylään, tätsyjensä (siskojeni) kanssa leikkimään. Ja me pääsimme Ossin kanssa pitkästä aikaa kahdestaan viettämään iltaa. 
Menimme elokuviin katsomaan Viisi Legendaa-animaation ja voin sanoa että oli kyllä katsomisen arvoinen! Sen verran hyvä että voisin vaikka uudestaan käydä katsomassa.  
Elokuvan jälkeen käytiin tuopillisilla hyvän ystäväni Annan ja hänen puolisonsa kanssa. Sitten eksyttiin vielä syömään kunnon ateriat siperiassa olevaan Speakeasy- ravintolaan. Oli muuten hyvää ja olo oli syönnin jälkeen sellainen, että varmasti en viikkoon syö, niin täynnä oli :)

Sunnuntaina sitten käytiin aamulla Ossin kanssa tuossa Tammelantorilla, kun siinä oli joulumarkkinat. Eksy sieltä mukaan konjakkisinappia kinkkua varten jouluksi, sekä valkosipuli ja curry-majoneesit. (majoneesit käytettiinkin tänään ;) )
Saaga tulikin sitten sen reissun jälkeen takaisin kotiin. Lunta oli viikonloppuna tullut viimein, joten kävimme myös pulkkaa kokeilemassa! Ja Saaga tykkäs!


Meillä kyllä tykätään, kun lumi ja kunnon talvi viimein tuli :) Ainoastaan ehkä vähän vois olla pakkasta vähemmän, ottaa ilkeästi kasvoihin tuo kylmä, eikä voi Saagan kanssa olla niin kauaa ulkona :/
Mutta pitäs tässä vähän lauheta tuo ilmakin :) Siellä on muuten ollu pari päivää ihanan näköistä!

Tänään sitten teinkin kana-pasta salaattia, johon siis nuo majoneesit pääosin menikin ja Ossi tykkäs :)

Taidan alkaa lopettelemaan, sillä joku pikkuneiti hakee huomiota.. Muutama kuva vielä tähän loppuun ;)

Jos joku ei tiennyt, niin Saagalla on kasvanut hiukset huimasti kesästä! Saa jo hienosti ponnarille.


Niin ja kun joulukin on tulossa, piti tietenkin joulukortteihin saada kuvia.. Se tiesi isoa kuvausoperaatiota Nicon ja Saagan kanssa. Uskokaa tai älkää, mutta koiran ja vilkkaan taaperon kuvaaminen ei ole kaikkein helpointa laatua, saati saada ne samaan kuvaan ja sen onnistumaan.. 

Tässä alla muutama kuva, joka ei päässyt onnistumisesta huolimatta korttiin asti :)




Rauhallista joulun odotusta kaikille! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti